BOMAKSinformacije

Gde smo locirani?

Tenute dei F.lli G&L Ciotola s.s.a. je lociran u San Pietro Vernotico (Brindisi), u središtu Salento-a, gde proizvođači sa tradicijom u proizvodnji vina prenose znanje sa generacije na generaciju, proizvode i pune tipično grožđe iz oblasti, proizvodi se oko 1.500 kg/hektaru grožđa godišnje.

Kakve tipove vina proizvodimo?

Sa 150 hektara vinograda, kojima dominira istorijska Saracen Kula, udaljena samo nekoliko kilometara od Jadranskog mora, uzgajaju najpoznatije i prestižnije grožđe kao što je: Primitivo, Negroamaro, Chardonnay i Moscato su samo neka od grožđa iz raznolike proizvodnje.

Gde izvozimo?

Već izvozimo na najveća svetska tržišta kao što su Nemačka, Velika Britanija, USA, Holandija i Kina. Mi smo uvek prisutni sa našim štandom na svim velikim sajmovima vina. VINITALY (Verona) i PROWEIN (Dusseldorf) su samo neki primeri.

SpecijalnePonude

Puglia da osvoji svet. Vina se proizvode u peti Italije i očaravaju eksperte i entuzijaste ne samo u ovoj prelepoj zemlji, nego i svuda po svetu. Negroamaro i Primitivo Negroamaro i Primitivo se nalaze na stolovima najva\nijih i eksluzivnijih restorana u Rimu, Sangaju, Sidneju i New York-u. Još pre dvesta godina Horace, Pliny i Martial uvećali su harmonične ukuse i strukturu vina oblasti Puglia.

Danas, tajna uspeha da se održava odnos sa tradicijom, a u isto vreme imati fokus na inovacijama. To je put koji prate i Giuseppe i Luigi Bowl, farmeri u njihovim dvadesetim, vinski poziv su nasledili od njihovih predaka, i oni su napravili umetnost pre nego samo trgovinu.

Tradicija i strastsu ključne reči za Torleanzi vina.

Pozivamo Vas...

...da prošetate sa nama...

...i saznate o našoj proizvodnji.

Tradicija i Strast u podrumu koji se nalazi u Manfredonia (Foggia) gde se porodično procesuira grožđe tokom žetve.

U podrumu, takođe uz pomoć tima profesionalaca i proizvođača vina, oni spremaju vina prateći prirodne puteve proizvodnje vina.

Tehnologija i razvoj u službi Torleanzi vina.

Zahvaljujući novim tehnologijama, iskoristili smo da vina dočekuju starost u inox čeliku ili u drvenim bačvama, u zavisnosti od kvaliteta svakog vina.

Kada su vina spremna da budu flaširana, kapacitet proizvodnje može da naraste do 30.000 boca dnevno!

Već izvozimo naše proizvode po svim najvažnijim evropskim zemljama kao što su Nemačka, Velika Britanija, Belgija i Holadnija. Naša vina su takođe uvek prisutna na štandovima glavnih svetskih sajmova.

Torleanzi kvalitetTorleanzi tim radi naporno svaki dan da bi pokazao svetu vrhunski kvalitet i eleganciju Italijanskih vina.