BOMAKS predstavljaTorleanzi vina

Tenute dei F.lli G&L Ciotola s.s.a. je lociran u San Pietro Vernotico (Brindisi), u središtu Salento-a, gde proizvođači sa tradicijom u proizvodnji vina prenose znanje sa generacije na generaciju, proizvode i pune tipično grožđe iz oblasti.

Sa 150 hektara vinograda, kojima dominira istorijska Saracen Kula, udaljena samo nekoliko kilometara od Jadranskog mora, uzgajaju najpoznatije i prestižnije grožđe kao što je: Primitivo, Negroamaro, Chardonnay i Moscato su samo neka od grožđa iz raznolike proizvodnje.

TorleanziMeni

BOMAKSKo smo mi

Kompanija “BOMAKS building”započela je svoj razvojni put 2003. godine kao mala porodična firma za izradu nameštaja po meri. Ubrzo potom delatnost se proširuje i na uslužno opremanje enterijera, scenografija i poslovnih prostora. Više od jedne decenije imperativ kompanije “BOMAKS building” podrazumeva neprikosnoveni kvalitet proizvoda i usluga kao inovativan pristup u svrhu ispunjenja želja naših klijenata i kupaca (USAID, Beomedija Marketing, GIZ, Emotion, Dexpress, Beo Gaming, Novo Investment, Delta Maxi, Beomarket, Spark, Beohemija, Mosaic, West Beocar...). Svi elementi poslovanja pažljivo su strateški kreirani da odgovore zahtevima dinamičnog tržišta, aposlovni uspeh dokazuje veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Danas, kompanija “BOMAKS bulding” uspešno posluje u oblasti građivnske industrije, uvoza i izvoza različitih roba, kao i uslužnih delatnosti u okviru kreiranja idejnih projekata i nacrta, prodaje i marketinga.

2016. godinu obeležiće potpuno novi segment poslovanja. Naime, kompanija „BOMAKS building „ postala je eksluzivni zastupnik za Balkan, Torleanzi vrhunskih vina sa pravom na uvoz, distribuciju i prodaju. Nastojimo da srpskom tržištu predstavimo renomiranu italijansku vinariju iz poznate vinske regije Puglia. Tradicija duga preko 100 godina, geografsko poreklo, širok asortiman i uspešno pozicioniranje na tržištima Nemačke, Italije, Francuske, Amerike i Kine jedan su od mnogobrojnih dokaza kvaliteta. Kao generalni uvoznik pozivamo ljubitelje kvalitetnih vina, vlasnike restorana i prodajnih objekata,da nas kontaktiruju i postanu naši poslovni saradnici, konzumenti, obožavaoci. Budite među prvima koji će zajedno sa nama uživati u degustacijama, promocijama i zanimljivim poklonima.

Početak

TorleanziO nama

Lokacija

San Pietro Vernotico (Brindisi)

Tenute dei F.lli G&L Ciotola s.s.a. je lociran u San Pietro Vernotico (Brindisi), u središtu Salento-a, gde proizvođači sa tradicijom u proizvodnji vina prenose znanje sa generacije na generaciju, proizvode i pune tipično grožđe iz oblasti.

Tehnologija

Vinifikacije i flaširanje

Preko naseg vrhunskog brenda TORLEANZI, prosirili smo na druge komercijalne brendove, TORRANTICA i IL SALENTINO, sa ukupnom proizvodnjom od 800.000 boca godisnje. Nasa vina su uvek prisutna na najvaznijim sajmovima vina kao sto su PROWEIN (Dusseldorf) i VINITALY (Verona).

Sajmovi

Svetska tržišta

Već izvozimo na najveća svetska tržišta kao što su Nemačka, Velika Britanija, USA i Kina.

Kontakt infoTelefon & Email

BOMAKS - Generalni uvoznik i distributer za Torleanzi vina.

Adresa: Cara Dušana 54, Nova Pazova,
Telefon: +381 60 3562 466